Paras heraproteiini

Parhaat heraproteiinit maistuvat hyvältä ja imeytyvät nopeasti. Ne sisältävät vähintään 75% proteiinia annoksessa sekä mininaalisesti hiilihydraattia sekä rasvaa. Kreatiinin ohella heraproteiinin on todettu auttavan treenitulosten optimoinnissa sekä auttavan tehokkaasti treenin jälkeen lihasten palautumisessa. Heraproteiini auttaa myös laihduttajaa sekä ikääntyneempiä henkilöitä ylläpitämään lihasmassaa. Se sisältää myös paljon elimistön tarvitsemia aminohappoja.

Proteiinijauheet.comin parhaimmat heraproteiinit

100% Whey Gold Standard

paras heraproteiini-whey-gold-standard

 

Tämä on yksi maailman suosituimmista proteiinijauheista. Sen maku ja sisältö ovat vertaansa vailla muihin tuotteisiin verrattuna. Tuote on heraisolaatti ja sen proteiinipitoisuus on erittäin korkea ja tyydyttyneen rasvan pitoisuus erittäin matala. Siinä on laaja makuvalikoima. Tuote on suunniteltu erityisesti lihasten kasvattamiseen ja palautumiseen. Se on pulveri, jonka voit sekoittaa haluamaasi nesteeseen ja nauttia sekä ennen treeniä, että treenin jälkeen.

Asiakkaat pitävät siitä, että tuotetta löytyy monessa eri maussa. Kokemusten mukaan pulveri sekoittuu hyvin nesteeseen ja toimii sekä veden, että maidon kanssa. Isolaatin lisäksi tuotteessa on herakonsentraattia sekä, konsentraattia ja hydrolysaattia. Monien proteiinilähteiden ansiosta tuote imeytyy erittäin nopeasti. Käyttäjät ovat usein kertoneet olevansa tyytyväisiä tämän tuotteen valintaan, sillä haluttuja tuloksia on alkanut näkyä nopeasti.

Kommentteja tuotteesta alhaalla

paras heraproteiini-arvostelut

Whey-100

paras proteiinijauhe whey-100

Tämä on valintasi silloin, kun haluat ehdottomasti parhaan tuotteen. Tuote edistää tehokkaasti lihasmassan kasvua sekä lihasten palautumista treenin jälkeen. Korkealaatuinen heraproteiini-isolaatti, jossa on luontaisesti matala rasva- ja sokeripitoisuus sekä matala laktoosipitoisuus. Makuja löytyy useampia ja tuotteen liukenevuus on hyvä. Tuote sisältää myös kaikki aminohapot erinomaisessa tasapainossa. Proteiinipitoituus mausta riippuen 79- 85g/ 100g.

Whey-100 sopii päivittäiseksi proteiiniksi niin ammattiurheilijalle kuin kuntoilijallekin. Se sopii erinomaisesti myös painonhallintaan sekä lihasmassan kehittämiseen. Tuotteen voi sekoittaa veteen tai maitoon ja nauttia siten tai sen voi sekoittaa aamupalan, välipalan ja muun aterian joukkoon. Käyttäjät ovat kuvailleet tuotetta erittäin vatsaystävälliseksi ja sen hinta-laatusuhdetta pidetään erinomaisena. Tuote imeytyy nopeasti ja voit käyttää sitä ennen treeniä tai palautumiseen treenin jälkeen.

Whey-80

paras heraproteinii-whey-80

Tämä on erinomainen tuote urheilijalle, joka haluaa tehostaa palautumistaan, lisää lihasmassaa ja tehokkaamman rasvanpolton. Tuote edistää tehokkaasti lihasmassan kasvua ja onkin erinomainen tapa lisätä proteiinin saantia päivässä. Se parantaa tehokkaasti lihasten palautumista. Tuote sisältää proteiinia 72-78g / 100g. Makuja tuotteesta löytyy todella paljon, joten jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkinsa.

Whey-80 on korkealaatuinen proteiinijauhe, joka sisältää runsaasti aminohappoja ja sopiikin kaikille urheilijoille lajista ja tavoitteista riippumatta. Se on täydellinen tapa huolehtia elimistön päivittäisestä proteiinin saannista osana monipuolista ja terveellistä ruokavaliota. Voit sekoittaa jauheen haluamaasi nesteeseen, vaikka smoothieen, aamupuuron sekaan tai käyttää sitä leivonnassa. Tuotetta voi käyttää aamulla, treenien välissä tai harjoittelun jälkeen.

SmartSupps WHEY PROTEIN

paras heraproteiini smartupps

Tuote on biologisesti täysiarvoinen heraproteiinikonsentraatti. Se on hyvänmakuinen proteiinijauhe lihasmassan kehittämiseen sekä palautumiseen. Heraproteiini on nopeasti lihasten käyttöön imeytyvä laadukas proteiininlähde, joka sisältää luonnollisen runsaasti lihaskasvulle tärkeitä haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Tämä antaa WHEY PROTEINille korkean biologisen arvon. Maultaan se on herkullinen myös veteen sekoitettuna. Proteiinia se sisältää 67- 72 g/ 100 g jauhetta.

Makuina SmartSupps WHEY PROTEINissa on suklaa, mansikka, minttusuklaa, banaanisuklaa, vanilja ja natural. Hinta-laatusuhteeltaan tuote on ylivoimainen kaikille, jotka haluavat kehittää lihasmassaansa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi harjoittelun yhteydessä tai vaikkapa välipalaksi. WHEY PROTEIN valmistetaan Ruotsissa ja käyttäjät kehuvat sen tasapainoisia ja herkullisia makuja. Edullisuudestaan huolimatta tuote on erittäin laadukas proteiinin lähde ja sopii hyvin urheilijoille.

Mitä heraproteiini on?

Heraproteiini on maidosta peräisin oleva proteiini, joka yhdessä kaseiinin kanssa muodostaa pääosan maidon proteiineista. Juuston ja jogurtin valmistuksen yhteydessä sivutuotteena syntyy heraa, josta valmistetaan jauhemuotoinen heraproteiini. Suodattamisen eri vaiheissa herasta poistetaan hiilihydraatteja, mineraaleja ja rasvoja, jotta saavutetaan toivottu proteiinipitoisuus. Heraproteiinit sisältävät elimistölle tärkeitä aminohappoja ja se on erinomainen proteiinin lähde.

Heraproteiinilla on useita hyviä ominaisuuksia, sillä se imeytyy nopeasti ja sisältää elimistöllemme välttämättömiä aminohappoja. Se edistää lihasmassan kasvua, sekä parantaa lihasten palautumista ja onkin täydellinen palautusjuoma. Erilaisille urheilijoille ammatilaisista kuntoilijoihin heraproteiini onkin erinomainen keino lisätä proteiinin saantia, se on helppo ja yksinkertainen tapa täyttää päivittäinen proteiinin tarve ruokavalion ohella!

Hyvä maku ja liukenevuus ovat heraproteiinin etuja, saatavilla on useita herkullisia makuja, joista valita. Valmistuspakkauksessa oleva herajauheella on pitkä säilyvyysaika jopa huoneenlämmössä. Herajuoman valmistaminen on vaivatonta, lisäät vain jauheen sekä nesteen shakeriin, ja juomasi on valmis! Voit lisätä jauhetta myös aamupalaan, smoothieen, lisätä sitä aamupuuroon tai käyttää leivontaan. Vain mielikuvitus on rajana!

Muista tämä: Heraproteiinit eivät kuitenkaan ole vegaanisia, joita useampi ihminen nykyään suosii. Ja luonnollisesti, kun kyseessä on maidosta oleva proteiini, laktoosille herkkien ihmisten kannattaa olla tarkkana tuotteen käytöstä. 

Mihin heraproteiinia tarvitaan?

Lihasten kasvu vaatii proteiinia ja aina oma ruokavalio ei sisällä sitä tarpeeksi, ja silloin heraproteiinit ovat hyvä apu. Proteiinit muodostuvat aminohapoista, jotka ovat lihasten raaka-ainetta. Kehomme ei pysty tuottamaan kaikkia tarvitsemiamme aminohappoja ja siksi niitä tulee saada ravinnosta päivittäin, joko eläinkunnan tuotteista tai vegaaneilla kasvisproteiinina täysviljasta, siemenistä. palkokasveista ja pähkinöistä. Heraproteiini sisältää laktoosia, joten ne eivät sovellu vegaaneille.

Aminohapot ovat tärkeitä

Aminohappojen tehtävänä on huolehtia lihasten kasvusta ja palautumisesta. Jos elimistö ei saa riittävästi proteiinia tai se on huonolaatuista, elimistön lihasmassa alkaa kadota. Ihmisen elimistö ei pysty itse valmistamaan kaikkia aminohappoja, joten niitä täytyy saada ravinnosta tai ravintolisän muodossa. Aminohapot ovat tärkeitä proteiinien rakennuspalikoita. Hiilihydraattien lisäksi aminohapot ovat tärkeitä energianlähteitä.

Miksi juuri hera?

Miksi juuri heraproteiini? Heraproteiini on helppokäyttöinen, se liukenee helposti ja saatavilla on useita eri makuja. Se on myös edullinen vaihtoehto. Usein korostetaan sitä, että proteiinien saannin pitäisi tulla omasta ruokavaliosta, mutta heraproteiinin ominaisuudet muun muassa välttämättömien aminohappojen suhteen tekevät siitä ominaisuuksiltaan ylivoimaisen. Heraproteiinit ovat todella hyvä lisä urheilijan ruokavalioon!

Paljonko heraproteiinia tarvitaan?

Ikäsi, tavoitteesi ja painosi ovat vain muutamia tekijöitä monen joukossa, jotka määräävät, kuinka paljon proteiinia tarvitset lihaksen rakentamiseen. Etkö ole varma kuinka paljon on tarpeeksi? Täydellinen proteiinioppaamme auttaa juuri Sinua tässä asiassa!

Tässä on kuitenkin syytä huomata, että suurimman osan proteiininsaannistasi ja makroravinteista yleensä pitäisi tulla ruokavaliostasi. Lisäravinteet ovat juuri sitä varten: täydentämässä ruokavaliotasi. Esimerkiksi oikeissa ruuissa on paljon enemmän juuri niitä ravintoaineita, kuituja ja kivennäisaineita mitä tarvitset, ja ne yleensä myös sulavat paljon nopeammin.

Toimituksen vinkki: Älä unohda missään nimessä ruokavaliotasi, vaan täydennä sitä proteiinijauheella. 

Heraproteiinin eri muodot

Heraproteiini isolaatti

Lisäravinteissa suosituin proteiinin lähde on heraproteiini. Näitä on eri tyyppejä sen mukaan, kuinka puhdas ja pitkälle suodatettu proteiini on kyseessä. Heraproteiini-isolaatti on äärimmäisen puhdas ja korkeapitoinen heraproteiinin muoto. Isolaatin valmistuksessa käytetään tehokkaampaa suodatusmenetelmää, jolloin tuotteen hiilihydraatti ja rasvapitoisuutta saadaan laskettua alemmaksi. Tällöin tuote on erinomainen esimerkiksi painonhallintaan ja laihduttajille.

Laadukas heraproteiini-isolaatti on täydellinen valinta myös silloin, kun haluat kasvattaa lihaksiasi. Isolaatti imeytyy nopeasti ja on erittäin korkealaatuinen proteiini, joka tukee lihasten kasvua ja palautumista rasituksesta. Käyttämällä laadukasta heraproteiini-isolaattia voit saavuttaa omat tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin. Isolaatissa proteiini pitoisuus on 80 – 90% / 100g tuotetta. Muissa heraproteiineissa proteiinin osuus ei ole näin korkea.

Heraproteiini konsentraatti

Proteiini pitoisuus heraproteiini konsentraatissa on normaalisti 50- 80% tuotteesta. Konsentraatti sisältää enemmän kaloreita, rasvaa ja hiilihydraatteja kuin isolaatti. Konsentraatin valmistusprosessissa on vähemmän vaiheita kuin muiden heraproteiinituotteiden valmistuksessa. Heraproteiini konsentraatti on hyvä valinta immuunijärjestelmän sekä terveyden kannalta, sillä se sisältää muita heraproteiini tuotteita enemmän terveyttä edistäviä aineosia. Konsentraatti on yleensä edullisin heraproteiinituote, johtuen alemmista tuotantokustannuksista.

Hydrolysaatti on nopeiten imeytyvä heraproteiinin muoto. Siinä proteiineja on pilkottu vielä enemmän kuin isolaatissa, jotta se imeytyy elimistöön nopeammin. Nopealla imeytymisellä taataan se, että lisäravinne imeytyy elimistöön ennen kuin se ehtii kulkeutua ruuansulatuselimistöön ja pilkkoutua siellä. Se tarjoaa parhaimman palautumisen levossa sekä paremman suorituskyvyn treenin aikana. Siksi hydrolysaatti kannattaa ottaa ennen treeniä tai jopa aamulla. Hydrolysaatti ei maistu hyvältä yksinään.

Heraproteiini on loistava proteiinin lähde

Proteiini on urheilijalle tärkeä lisäravinne silloin, kun halutaan lisää lihasmassaa ja voimaa. Heraproteiini on nopea proteiini, joka imeytyy tehokkaasti ja nopeasti elimistöön. Aminohappojen koostumus sopii erinomaisesti kaikille urheilijoille tasosta riippumatta. Heraproteiini sisältää runsaasti aminohappoja ja siksi se onkin loistava proteiinin lähde. Aminohapot heraproteiinissa ovat haaraketjuisia aminohappoja, joiden toiminta on lihaskasvun kannalta erittäin tärkeää.

Erityisesti kasvissyöjien tulee huolehtia riittävästä aminohappojen saannista, sillä ihmisen elimistö ei pysty tuottamaan kaikkia aminohappoja. Lihansyöjät saavat useimmiten ravinnosta riittävästi välttämättömiä aminohappoja sillä näitä on lihassa runsaasti ja monipuolisesti. Aktiivisten liikkujien ja painonhallinnan kanssa kamppailevien on hyvä käyttää heraproteiini lisää, sillä se paitsi tukee lihasten ylläpitoa myös auttaa palautumaan treenien jälkeen.